HEVN BLOG

Blade Runner 2049
Last Thursday we were invited by THE FORCE to the premiere of the new Blade Runner 2049 movie. Nine of us went up there, all dressed in avant-garde design from HEVN, of course. ;) Designers represented in this picture are:...
Continue reading

Motebransjen er den bransjen som forurenser NEST mest på denne kloden. Fast fashion via kjedebutikkene og de største designhusene pøser ut tonnevis med klær hver eneste dag. Bomull er et av de materialene som brukes aller mest i verden, og rapportene om hvor mye vann som skal til for denne produksjonen er nedslående.

Barbara Í Gongini, som er en av designerne vi fører på HEVN, er svært opptatt av bærekraftighet når hun designer og produserer sine kolleksjoner. Ole, hennes mann, har blant annet vært og snakket i det danske parlamentet om hvor viktig dette arbeidet er for jordens fremtid.

Continue reading

I går var det endelig klart for visningen av Black Rat SS16. Vi har jo vært forelsket i svartrotta siden 2013, så forventningene var temmelig høye. 

Continue reading
I Wien var det duket for Life Ball 2015 på lørdag. Og Madcon fremførte "Don't Worry" sammen med Ray Dalton. De var i svært celebert selskap med Sean Penn, Charlize Theron, Mary J. Blige, Conchita Wurst, Dita von Teese, Sophie...
Continue reading