HEVN bruser med fjørne!

To og et halvt år har gått siden HEVN åpnet dørene for første gang.

Det hele startet som en liten butikk med high street- og high end-designere som ikke var representert i Oslo eller Norge fra før. Kanskje det fremstod som en noe eklektisk miks for de som kom inn i butikken for første gang, men for oss har det gitt mening helt fra starten.

Planen har hele tiden vært det uttrykket som HEVN nærmer seg mer og mer nå; en miks av eksklusiv avant-garde og det vi liker å kalle Nordic noir. Men hvordan skulle vi klare å selge inn avant-garde til et land som sverger til Ganni, Acne og H&M?

Etter å ha loset kundene gjennom en hel haug med ulike designere og brands som har ligget opptil det stiluttrykket HEVN egentlig står for, bestemte vi oss for at det var på tide å kaste støttehjulene for høsten 2016.

Den butikken som nå står i Torggata 36 er en ganske annen enn den som tittet ut bak et hjørne i februar 2014. Nå bruser HEVN med fjørne og er klar til å ta mer plass, til å synes og til å lage leven.

Vi er så stolte over designerbuketten for AW16, som blant annet inneholder Julius (Japan), Barbara Í Gongini (Færøyene/Danmark), Leon Louis (Danmark), Niløs (Japan), Sandrine Philippe (Frankrike), Leon Emanuel Blanck (Tyskland), ARMY OF ME (Sverige), Mads Dinesen (Danmark/Tyskland) og 139DEC (Russland),

Vi la virkelig hjertene våre ned på brosteinen i Torggata for to og et halvt år siden. Og det er ingen som har ønsket eller klart å knuse de enda. Noe som gir oss enormt mye energi og stå-på-vilje til å ta HEVN til neste nivå.

Vi er så uendelig glade for at både Oslo og Norge har vist så mye interesse for det HEVN driver med at vi fremdeles kan gå ned til Torggata hver morgen og skru på lyset i det vi mener er en temmelig unik butikk, både i norsk, men også internasjonal, sammenheng.

Vi <3 dere!

- Maia og Knut