HEVN - 2 år som Oslo og Norges motebølle!

HEVN - 2 år som Oslo og Norges motebølle!

26. februar 2014 stod jeg med klump i halsen, tårer i øynene og unormalt høy puls. Jeg skulle endelig åpne dørene til drømmen min: En klesbutikk med fokus på gode materialer, tidløse snitt i en blanding av avant-garde og streetwear. Og kanskje aller viktigst - upåklagelig service og inngående kunnskap om designerne og materialene.

Jeg hadde aldri våget å håpe på at jeg skulle stå i dobbelt så stor butikk 2 år senere med nesten 10.000 følgere på Facebook/Instagram til sammen og så mange fantastisk fine kundeopplevelser.

Jeg har, sammen med Knut, jobbet døgnet rundt i to år nå for å bygge opp familiebedriften. Uten verdens mest fantastiske kjæreste ville dette prosjektet vært umulig å gjennomføre. Jeg skal ikke lyve, det har vært beintøft til tider. Og til de av dere som tror at vi lever det glade liv i sus og dus, så må dere tro om igjen. Det er ikke spesielt glamorøst eller innbringende, men det er veldig moro, utfordrende og ikke minst utrolig givende å drive for seg selv. Jeg vil helhjertet anbefale det til alle!

Jeg er så stolt over den utgaven HEVN står i akkurat nå. Jeg føler meg beæret over å kunne tilby den designermiksen som er i butikken nå. Både jeg og HEVN har vokst på disse to årene og vi har vært gjennom mange ulike merker og designere, men jeg føler at vi begynner å finne formen. Og med Julius med på teamet fra høsten av, så er det ikke til å unngå at sommerfuglene girer seg opp i magen min.

Jeg vil gjerne rette en takk til alle våre kunder som har vist oss tillit siden første dag, både gamle som nye. Uten dere hadde HEVN vært tom og uten innhold. Dere bringer liv til klærne og kanskje enda viktigere - stil og awesomeness til byen og landet. HEVN, Oslo og Norge trenger dere! <3

Mvh
Maia