HEVN gavekort

Mange syns kanskje gavekort er litt for enkelt, som om man ikke har prøvd ordentlig eller ikke kjenner den som skal motta presangen godt nok. I noen tilfeller er det kanskje sånn. Men hvis du vet at en du er glad i ønsker seg noe som kanskje koster litt mer enn det noen av dere har råd til å splashe ut i en go? Da er gavekort perfekt, nemlig! Og kanskje man blir ekstra motivert til å spare opp de siste kronene som skal til for å sikre seg drømmeplagget. :) 

Siden veldig mange av klærne vi selger på HEVN er håndlaget føltes det såklart helt naturlig å håndlage gavekortene. Og siden jeg har det med å gjøre ting vanskelig i stedet for lett, så ville jeg ha sorte gavekort med hvitt trykk. Som dermed betyr silketrykk. 

Heldigvis meldte fine Jeanett seg frivillig til møkkajobben med å håndlage alle gavekortene. Og jeg kunne ikke fått noen bedre til å gjøre det. De ble helt perfekte - AKKURAT sånn som jeg hadde sett de for meg da jeg tegnet de. :D Tusen takk for hjelpen, for jobben og for at du bidrar til at HEVN fremstår enda litt finere. ♥

Her er noen bilder fra prosessen med å silketrykke: