Small Business Saturday

I dag er det crazy tilstander i landet. Over hele verden, mest sannsynlig. Den amerikanske shoppebonanzaen "Black Friday" har slått ut i full blomst. Galskap. Kjedebutikker og nettbutikker gir opp mot 70-80% rabatt som en slags innvielse til juleshoppingen. 

For meg, som driver en bitteliten uavhengig klesbutikk, er det helt utenkelig å skulle være med på en slik fest. Marginene mine er såpass lave og utgiftene mine er så høye at hvis jeg skulle gitt 50% på hele butikken, så måtte jeg ha stengt dørene lenge før jul. 

Siden Norge åpenbart har adoptert Black Friday-tradisjonen fra USA, så håper jeg at vi også kan adoptere dagen som kommer etterpå - Small Business Saturday. En dag som fokuserer på og oppfordrer folk til å handle i de lokale uavhengige butikkene. Kjedene får nok penger uansett. Og handler du lokalt, så investerer du i lokalmiljøet. Og sørger for at konsepter som HEVN, Angel's Speed Equipment, Frøken Dianas Salonger, Manillusion, Cappelens Forslag, Retrolykke Kaffebar, Dapper mm. kan fortsette å drive og gjøre byen mer spennende. 

Forresten! Alle som sjekker inn på HEVN via Facebook og handler på HEVN får en HEVN totebag av oss. Tilbudet gjelder fra lørdag 29. november og ut året! Wheee! :D
Eneste kravet er at vi får se at du har sjekket inn. Og at du kjøper noe, seff ;)