Tusen takk! HEVN fyller 1 år!

I morgen har dørene til byens motebølle vært åpne i 1 år. Ett år, faktisk! Jeg har en diger klump i halsen. 

Det naturlige ville helt sikkert ha vært å ramse opp alt vi har fått til, oppnådd, vært med på, kjendiser vi har møtt, skriverier og intervju i media, dobling av lokale mm. Som jeg er uendelig stolt av og glad over. Misforstå meg rett.

Men jeg vil heller rette en gigantisk takk til alle dere fininger som har gått ut av Torggata 36 med HEVN-poser. For det er alle dere som er grunnen til at dørene fremdeles er åpne, ett år etter åpning. Alle dere som har fulgt oss via sosiale medier og nyhetsbrev, tittet innom, prøvd klær, gitt oss tilbakemeldinger, tips til nye designere. Alle dere som har handlet på HEVN. 

Jeg er så glad i dere alle sammen! Tusen takk fra hele mitt hjerte! Jeg lover å gjøre HEVN enda bedre, enda kulere, enda morsommere og ikke minst større! Takk for tilliten, takk for vennskapet og takk for at dere holder meg in business! 

Torsdag 26/2 kl 09-10 gir vi 20% på alt i butikken.
Torsdag, fredag og lørdag i åpningstiden gir vi 10% på alt i butikken.
Gratis frakt i nettbutikken ut mars 2015.