Berlin Fashion Week

… var helt fantastisk! Berlin i seg selv er temmelig fantastisk, både når det kommer til mat, shopping og underholdning. Med en særdeles vellykket moteuke på toppen er det bare å ta av seg hatten. :)
Jeg er som vanlig litt hemmelighetsfull med tanke på hvilke designere jeg har snappet opp og evt hva det er jeg har bestilt, men så fort sjappa mi åpner kan jeg endelig være mye mer åpen og dele med dere! Men jeg kan si at jeg har funnet enda flere designere som ikke er representert i Norge enda. Og jeg gleder meg stort til å vise dere hva jeg har bestilt for høsten 2014!

Hvis dere trenger et sted å spise mens dere er i Berlin, så kan jeg varmt anbefale hotellrestauranten (ja, faktisk!) til Mani. Stedet er eid av en israeler og her kan du nyte de mest fantastiske israelske "tapas"retter i relativt sofistikerte omgivelser. Jeg anbefaler særlig calamarettien og vaktelbrystet. *sikle* Og at noen kan få en aubergine til å smake så vidunderlig godt er fremdeles helt uforståelig! Servicen var førsteklasses fra det øyeblikket vi kom inn og de hadde til og med dreisen på drinkene. Dit skal jeg definitivt tilbake neste gang!
Nå er det tilbake til å bygge butikk igjen. Det skal jeg skrive litt mer om senere, men det nærmer seg nå, altså! ;)