HEVN III søndag 26. februar!

Søndag 26. februar feirer HEVN 3 år som Norges mest kompromissløse designerklærbutikk. Vi kvesser klørne for et fantastisk 2017, og gleder oss til å dele dagen med gamle og nye kunder! Velkommen!


Se den kontroversielle Rabinowitz-kolleksjonen til Siri Sveen Haaland (Black Rat) på HEVN:
Siri viser frem nøkkelplaggene fra Rabinowitz-kolleksjonen på HEVN denne søndagen.

Foto: Kjemisk Prosess / Hår og sminke: Marte Østensen fra Hendrix Hair / Modeller: Sara og Knut Oscar

Hemmelig underholdning:
Et av Norges definitivt største navn skal gjøre greia si. Resten får du vite når du kommer. Vi lover at du IKKE blir skuffet!

HEVN x ESMOD:
Vi kommer til å annonsere et spennende designsamarbeid med moteskolen ESMOD denne søndagen.Gode bursdagstilbud på utvalgte varer:
-10% på alle nyheter fra vår-/sommerkolleksjonene
-15% på alt fra høst-/vinterkolleksjonene
-50% på alle smykker fra StillWithYou
-50% på alt fra First Aid To The Injured

** Merk: Tilbudene gjelder ikke varer som er bestilt eller lagt av tidligere.


Konkurranser:

Vi er opptatte av bærekraftighet, at klærne du kjøper skal kunne brukes gjennom mange år, og passe til flere garderober. I den forbindelse har vi en spennende konkurranse til dere:

Ta med deg det eldste HEVN-plagget som du fremdeles bruker. Den av dere som har det eldste plagget som fremdeles er med i dagens garderobe og kan kombineres på en fet måte med ting vi selger nå, vinner et gavekort på kr 1000,- For å delta må du vise frem plagget og registrere deg i kassen.
Vi annonserer vinneren ca kl 1830.

Her er eksempler på noen av de første bildene som ble lagt ut på Instagram-feeden vår. Så får dere noen tips og triks i forhold til hva vi hadde til salgs helt i starten. ;)Alle som handler denne søndagen får et lodd og er med i trekningen av noen ekstra fine ting vi har spart til denne anledningen.
Trekningen vil foregå ca kl 1900, og du må være til stede for å vinne. Har du dratt hjem, så går premien til en annen heldig vinner.

Enkel servering:
Vi serverer vin og litt å bite i.