HEVN 4 ÅR!

HEVN 4 ÅR!

Det føles som det var i går vi feiret 3-årsdagen til HEVN og det føles som det var i forrige uke at HEVN åpnet dørene for første gang. Det er fremdeles like nervepirrende, spennende og fantastisk deilig å stikke nøklene i låsen til landets eneste rene avant-gardebutikk for både dame og herre.

For det er dét vi har blitt etter 4 år i denne byen og dette landet. Det er dét dere som har vært kundene våre VILLE og mer enn noen gang VIL ha: Sorte designerklær i utsøkte materialer og snitt utenom det vanlige. Vi hadde aldri våget håpe på at nordmenn var så opptatte av materialer, snitt og det å skape seg selv en særegen stil som kan bygges og utvides gjennom årtier mens man samtidig bidrar til en sunnere og mer miljøvennlig klesindustri.

Vi digger det! Og vi digger DERE, kjære kunder og følgere! Uten deres tillit, nysgjerrighet, tilbakemeldinger og ikke minst handel, så ville ikke Norge hatt en butikk det snakkes om i alle verdens hjørner. HEVN har nemlig ikke bare tilhengere her i Norge, men vi har kunder og følgere fra alle deler av verden, og vi sender jevnlig ut nettbestillinger til Tsjekkia, Taiwan og Canada, for å nevne noen land. Det er helt rått!

I det foregående året lanserte vi ny nettbutikk, som virkelig har satt fart på netthandelen. Vi startet et spennende samarbeid med moteskolen ESMOD, som vi gleder oss til å videreutvikle i årene som kommer. Vi ble kalt en av Oslos råeste motebutikker i VG Reise sin ultimate Osloguide og vi gjorde oss bemerket ved å nok en gang ta sterk avstand fra kjøpshysteriet Black Friday. Vi gjorde det på vår egen måte ved å tilby våre kunder å reparere favorittplaggene - helt uten kostnad.

Nå som vi går inn i vårt femte år har vi selvfølgelig ingen planer om å roe ned eller slutte å fremme de sakene vi brenner for; luksuriøs avant-garde og det stiluttrykket vi kaller "nordic noir", samt en mer bærekraftig tilnærming til det å bygge seg en garderobe over flere år i stedet for bruk-og-kast-jaget som de store kjedene legger opp til.

I tillegg har vi planer om å lansere såkalte "capsule collections" i samarbeid med noen av våre designere. Det blir for alvor det første steget for HEVN i retning av å designe egne ting. Vi er også i ferd med å få inn svært sterke vår-og sommerkolleksjoner fra flere av våre kjente og kjære designere, samtidig som vi introduserer to nye for denne sesongen: Isaac Sellam og Joe Chia.

Vi hever glasset i takknemlighet til alle dere som er med oss på denne reisen. HEVN er fire år i dag!

Tusen takk! <3

- Maia og Knut