HEVN elsker dyr!

Både Knut og jeg er dusteglade i dyr. Vi har opp gjennom årene hatt ganske mange kjæledyr, både hver for oss og sammen. Den siste lille tufsen vår, siameserkatten Azazel, døde i februar i fjor. Siden da har vi vært "barnløse". 

Siden vi nå har åpnet HEVN, så har vi ikke så mye tid til overs lenger. Og da er det dumt av oss å ta inn et lite dyr som vi ikke kan gi nok oppmerksomhet. Men det betyr jo ikke at vi er noe mindre glad i dyr av den grunn!

Så derfor tenkte vi at vi skulle prøve å gjøre noe for de dyrene som ikke har det så greit, som har blitt forlatt av sine eiere av ulike grunner. 

FOD-gården i Oslo er et fantastisk tiltak som viser at det nytter å hjelpe. Du kan besøke dyrene og se hvordan det går med dem. Det er også lett å følge med på hjemmesiden til FOD for å se hva det er dyrene mangler og hvordan det går med disse små mens de venter på en ny mulighet i livet. 

Derfor har vi bestemt oss for å gi et lite bidrag til akkurat FOD-gården. Vi har fått laget noen eksklusive HEVN-beanies som vi håper dere liker. De koster bare 300 kroner. 

Kjøper du en, så gir vi 100 kroner til FOD-gården. :) Vi blir veldig glade for alle som vil være med og gjøre en liten forskjell. :)