Gratulerer med dagen Siri og Black Rat!

I dag har en av våre absolutte favorittpersoner bursdag. I tillegg har et av våre absolutte favorittmerker bursdag! Dobbel dose! Siri, designeren bak Black Rat, fyller år og har vært så lur å ha bursdagen til Black Rat på samme dag. Sikkert et triks for å få dobbelt så mye gaver og oppmerksomhet. Men vi lar oss lure! ;) 

I forbindelse med feiringen av Black Rat som var på BLÅ forrige fredag, lagde Martin Mentzoni, som står bak fanzinen Kaffifanzine, en spesialutgave med hilsener til Black Rat. 

Her er hilsenen som vi fra HEVN ga til Siri og Black Rat. Gratulerer med dagen, fineste Siri! Vi er superglade i deg! <3 

 

Rattus Norwegicus - 

som det er flest av i Norge - har det med å dø i toårsalderen, om ikke før. Kanskje fordi den er altetende og tar til takke med det den får? 

Svartrotta er litt mindre enn sin brune fetter. Den er mer kresen på føden og mer selektiv med sin omgangskrets. Og så liker den seg godt både i varmen og i høyden. 

Det sies at denne eleverte holdningen er grunnen til at svartrotta er utryddet i Norge. Men vi vet selvfølgelig bedre. 

Det blir flere og flere av oss svartrotter hver dag. Vi kommer aldri til å være overalt, men vi blir mer og mer synlige. 

Selv om vi er ganske forskjellige, finnes det et par triks for å kjenne oss igjen: 

Vi liker dyre ullstoff, duften av byliv, myk bambus, spennende snitt, kasjmir og en god fest.

Finner du dette, finner du oss. Og et sted i vrimmelet - Siri. Motherfucking Rat Queen. Svartrotta selv. I dag fyller hun 2 år, og har aldri vært i bedre form. 

Vi setter værhårene stolt i sky, du kan ta deg faen på at det blir både svinsing og svansing! Festen er ikke over før noen griner! 

Mvh

Maia og Knut
HEVN