Another World by Toxic Vision

Jeg vet ikke om du har hørt om Toxic Vision, eller Sharon Ehman, som hun egentlig heter? 

Sharon er en kunstner og klesdesigner fra Toronto, Canada, som gjennom flere år har laget one-offs innenfor det man kan klassifisere som "metal-wear". Klær som passer til deg som er opptatt av black metal og liker det ekstra tettsittende. Nå har Toxiv Vision over 300.000 følgere på Facebook, som er temmelig imponerende.

I påsken gikk Infernofestivalen av stabelen for 15. år på rad. Og to dager før festivalen åpnet ble vi kontaktet av Sharon som var temmelig desperat på jakt etter noen utstillingsdukker hun kunne få låne. Så jeg sa selvfølgelig ja til å låne henne 4 dukker til kunstutstillingen hun skulle ha under Infernofestivalen. 

Torsdag 2. april var eneste dag man kunne få et glimt av utstillingen, som Sharon var en del av. Hun satt urørlig i 6 timer midt i sin egen utstilling. Ganske imponerende! 

Som takk for hjelpen fikk HEVN en liten del av utstillingen til odel og eie. En krans laget av greiner, tau og felte gevirer fra hjort og dådyr. Den er fantastisk vakker og føles som en videreføring av illustrasjonen vi hadde hengende i butikken da vi åpnet. Tusen tusen takk, Sharon! We love it! 

Bildet under er lånt fra Toxic Vision sin facebookside og er fra utstillingen som var på Clarion Hotel Royal Christiania.