Hvordan visualisere HEVN?

Da jeg endelig hadde bestemt meg for navn på butikken, kom den vanskelige jobben med den visuelle utformingen. Selv om jeg er mer enn kompetent nok til å produsere logo og konsepter selv, så ønsket jeg å få noen andre til å gjøre dette for meg. Og kunstneren Justin Kamerer, bedre kjent som Angryblue, var øverst på ønskelisten min for denne jobben.
Justin har en svært karakteristisk strek og lager de vakreste illustrasjoner og plakater, og har blant annet laget ting for Facebook, Michael Jackson, P!nk, Metallica, Guns ’n Roses, Slayer, Danzig, Melvins, Swans, Paul McCartney og Rolling Stones. Jeg har flere av hans silketrykk hengende på veggen.

Jeg er umåtelig stolt og kry over at Justin takket ja til oppdraget. Og det første han lagde, var logoen. Det var en ubeskrivelig følelse da jeg fikk levert en så perfekt gjengivelse av de tankene og følelsene jeg hadde formidlet. Jeg ønsket meg noe stilrent, enkelt, lett gjenkjennelig og samtidig noe som helt klart signaliserer noe annerledes. Og her er den:

Spot on, Justin!
I tillegg til logo ønsket jeg en illustrasjon som jeg kan leke med til ulike formål. Og jeg sendte en beskrivelse til Justin på hva jeg ønsket meg som var omtrent som dette:
”Dystert, men vakkert. Mørkt, men delikat. Liv i skjønn forening med død. Jeg ønsker at du bruker dyreskjelett og insekter som finnes i norsk fauna. Kombinert med blomster. Butikken ligger jo tross alt i Norge, og jeg ønsker å holde forankringen nettopp der.” Og som man bør, så lot jeg Justin stå for hele den kreative utformingen. Og her er det ferdige resultatet:

Og hvis du lurer på hva slags hodeskaller Justin har benyttet, så ser du fra venstre til høyre: ulv, ekorn, gaupe, røyskatt, hjort, hare, kanin og bjørn. I tillegg er det en maur og en veps som koser seg på gevirene.
Jeg gleder meg sånn til å promotere butikken min med disse vakre elementene! Og hvis du syns det er like vakkert som jeg gjør, så kan jeg avsløre at Justin har planer om å lage silketrykk av denne illustrasjonen.


Her kan du se litt flere bilder av prosessen med å lage illustrasjonen. Og ta en titt på hele portfolioen til Justin. Han har også nettbutikk hvis du forelsker deg helt i noen av trykkene.
Og hvis du ikke klarer å vente, så hender det at byens mest fantastiske bruktbokhandel, Cappelens Forslag, har flere av silketrykkene hans inne. De har også mange av silketrykkene som er utsolgt fra Justin.